پیدایش نرم افزار حسابداری
برای بررسی مسیر رشد و پیشرفت تکنولوژی در نرم افزارهای حسابداری ابتدا به پیشینه آن نیم نگاهی می اندازیم.
به جرات میتوان گفت که اختراع کامپیوترهای اولیه فقط برای محاسبات بوده است. محاسبات را می توان دلیل اصلی پیدایش کامپیوترها دانست. البته منظور از محاسبات، همان چهار عمل اصلی است.
در نظر بگیرید که این چهار عمل اصلی فقط فتح بابی برای شروع کار کامپیوترهای امروزی و پیدایش ابر کامپیوتر بوده است.
نرم افزارهای حسابداری اولیه
خب همانطور که همه می دانیم قبل از ورود سیستم عامل ویندوز، کامپیوتر ها بر روی سایر سیستم عامل ها اجرا میشدند. از مهمترین آنها می توان به DOS اشاره کرد. اینطور که عملا به صورت مستقیم روی سخت افزار ها اطلاعات را وارد و از آنها می خواندند.
به جرات می توان گفت که پیدایش نرم افزارهای حسابداری امروزی بر روی این سیستم عامل بوده است.
هنوز هم در ایران عده بسیار زیادی از کارفرمایان و حسابداران از نرم افزارهای حسابداری مبتنی بر DOS استفاده می کنند. آن ها با وجود قدیمی بودن ولی باز هم از لحاظ سرعت و دقت در پردازش اطلاعات از بسیاری از نرم افزارهای امروزی بهتر هستند.
مایکروسافت و نرم افزارهای حسابداری
با تاسیس مایکروسافت توسط بیل گیتس بزرگ دنیای سیستم عامل ها دچار دگرگونی های بسیاری شد. از همان ابتدا تمامی توسعه دهندگان نرم افزارهای حسابداری دانستند که برای حضور در بازار باید خود را همسو با سیستم عامل ویندوز مایکروسافت کنند.
به جرات می توان گفت که نرم افزارهای حسابداری به دو دسته نرم افزارهای حسابداری تحت DOS و بعد از آن تقسیم می شوند. بنابراین پیشرفت تکنولوژی در نرم افزارهای حسابداری بسیار تاثیرگذار بوده است.
زبان های برنامه نویسی
یکی دیگر از عواملی که در تغییر نرم افزار های حسابداری نقش بسیار زیادی داشت زبان های برنامه نویسی بودند.
رشد زبان های برنامه نویسی بسیار زیاد بود و به مرور توانستند کار را برای برنامه نویسان روز به روز آسان تر کنند.
نسل های اولیه زبان های برنامه نویسی مانند BASIC , QBASIC و… دارای ساختارهای متفاوتی نسبت به زبان های نسل بعد بودند.
در زبان های برنامه نویسی جدیدتر ساختار ها به سمت شی گرایی پیش رفتند.
به زبان ساده تر تمامی موجودیت ها و عملیات تحت عنوان یک شی بودند که دارای خصیصه ها و عملیات خود هستند. از این دست زبان ها می توان به DELFI و #C اشاره کرد.
رشد اینترنت در نرم افزار حسابداری
با رشد اینترنت و در دسترس بودن آن برای تمامی افراد کم کم نرم افزار های آنلاین پا به عرصه وجود در بازار نرم افزار ها گذاشتند.
نرم افزار حسابداری نیز از این ماجرا مستثنی نیست. در این روزها دیگر کمتر کسی را می شناسیم که دنبال نرم افزار حسابداری آفلاین باشد و عملا همگی میل به خرید نرم افزار حسابداری آنلاین پیدا کرده اند.
این نرم افزارها دارای مزایا و معایبی نیز هستند ولی مهمترین دلیلی که بسیاری از حسابداران و کارفرمایان به سمت خرید این نرم افزارها می روند دسترسی بدون محدودیت جغرافیایی و همینطور خیال راحت بابت نگهداری اطلاعات است.
نرم افزار حسابداری اختصاصی
یکی دیگر از مواردی که باعث تغییر در تکنولوژی نرم افزارهای حسابداری شد رشد کسب و کارها بود. به مرور آنها دریافتند که می توانند بسیاری از روال های کاری خود را نیز در نرم افزار حسابداری بگنجانند.
به عنوان مثال برای یک کسب و کار دیگر صرفا ثبت مبلغ فروش اهمیت نداشته بلکه انتظار میرفت کالای فروخته شده، روال تسویه حساب، اسناد حسابداری، دفاتر مالی و … نیز با تمامی جزئیات ثبت شود.
با توجه به تمامی این موارد توسعه دهندگان نرم افزارهای حسابداری تصمیم گرفتند که برای هر کسب و کار نرم افزار حسابداری اختصاصی آماده کنند تا بتوانند به وسیله آن صفر تا صد نیاز های کسب و کار را رفع نمایند.
نرم افزار حسابداری ابنیه سافت
در این بین ما نیز بر آن شدیم تا جای خالی نرم افزار تخصصی حسابداری را در یکی از وسیع ترین و پر مخاطب ترین حوزه های کاری پر کنیم.
ما با تولید نرم افزار حسابداری ابنیه سافت، نیاز تمامی مشاغلی که به نوعی بصورت پروژه ای فعالیت دارند را به طور جامع و کاملاً تخصصی برطرف می نماییم. در این نرم افزار، هر آنچه که برای انجام محاسبات مالی انواع مختلف پروژه مورد نیاز است، از قبل بررسی کرده و در آن گنجانده ایم.